Det har redan börjat pyntas i butikerna och även om vi bara är i oktober månad så känns det att julen är på väg. Med julen kommer julklappsstressen, men jag har faktiskt bestämt mig för att köra på shopping online istället för att trängas i butikerna. Idén kom i fjol när jag hade slitit hela dan på jobbet och sedan kastade mig ut för att hitta de tiotalet julklappar som jag behövde köpa. Givetvis var det ett misslyckat uppdrag och med ömma fötter och blodsmak i munnen vinglade jag hem till min man.

Han satt lugnt hemma framför datorn, drack glögg i morgonrocken och utförde sin shopping online. Han förstod inte alls hur det kom sig att jag stressade som jag gjorde när man kunde mysa och handla hemifrån. Sedan dess har jag lovat mig själv att aldrig någonsin mer handla julklappar dagarna innan jul på stan. Det var i och för sig ett beslut som jag kunnat ta mycket tidigare om jag inte vore så stressad att jag inte förstod bättre. Shopping online är det bästa sättet att julhandla. Man kan sitta tillsammans med sin partner i lugn och ro och välja bland de olika alternativen. Man behöver inte resa sig från soffan förutom om man vill fylla på sin glöggkopp. Det är verkligen ett perfekt sätt att umgås med sin partner och handla julklappar på. Shopping online är något jag rekommenderar alla jag känner. Det ska ju vara en rolig upplevelse att hitta julklappar till sina nära och kära.